Gebruik de code op je inlogfolder om van start te gaan
Inloggen
Inloggen
Terug naar shop

Geen producten aanwezig

Login om te bestellen
Afrekenen

Nieuw

Wat is er nieuw op schoolfoto-online:

Uw portret op hout

Je kunt nu ook je schoolfoto bestellen op hout.

Je foto wordt rechtstreeks geprint op een uit meerdere losse planken opgebouwde montage, die door ons, voorafgaand aan het printen, voorzien is van een Whitewash laag. Het foto-op-hout paneel is een natuurproduct en dat blijf je gelukkig zien: houtstructuur, nerven, oneffenheden en noesten blijven enigszins zichtbaar. Doordat hout altijd blijft werken, kunnen na verloop van tijd de noesten en nerven ook veranderen, donkerder van kleur worden of groter worden bijvoorbeeld. Dit is een deel van de charme van het product en kunnen wij niet veranderen. Hierdoor zijn reclamaties op een houten paneel dan ook niet mogelijk.

Wij adviseren een foto-op-hout niet boven een warmtebron (b.v. radiator of haard) te hangen, dit kan de kans op scheurtjes vergroten. Je kunt kiezen tussen een staande of liggende houtmontage, afhankelijk van de foto. Het paneel wordt aan de achterzijde voorzien van een solide ophangsysteem. Hout is een natuurproduct en geen enkel exemplaar is daardoor hetzelfde. De formaten zijn een plusminus-aanduiding en bij benadering het daadwerkelijke formaat. (afwijkingen kunnen enigermate ontstaan door de breedtes van de planken) Wij zullen de foto alvorens deze op het hout te printen, waar nodig, herpositioneren en zoveel mogelijk letten op belangrijke delen zoals ogen, zodat deze niet precies op de naden zullen vallen. Je kunt de foto's op hout vinden in de Print-to-Plate categorie!

Vragen

Klik hier voor veelgestelde vragen, bij andere vragen kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk via het invulformulier in het menu onder “Contact”, per e-mail naar helpdesk@schoolfoto-online.nl of op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur per telefoon +31 (0)320 275200.

Uw portret op hout

Je kunt nu ook je schoolfoto bestellen op hout.

Je foto wordt rechtstreeks geprint op een uit meerdere losse planken opgebouwde montage, die door ons, voorafgaand aan het printen, voorzien is van een Whitewash laag. Het Foto-op-Hout-paneel is een natuurproduct en dat blijf je gelukkig zien: houtstructuur, nerven, oneffenheden en knoesten blijven enigszins zichtbaar. Doordat hout altijd blijft werken, kunnen na verloop van tijd de noesten en nerven ook veranderen, donkerder van kleur worden of groter worden bijvoorbeeld. Dit is een deel van de charme van het product en kunnen wij niet veranderen. Ook zijn reclamaties op het hout niet mogelijk.

Wij adviseren een Foto op Hout niet boven een verwarming te hangen, dit kan de kans op scheurtjes vergroten. Je kunt kiezen tussen een staande of liggende houtmontage, afhankelijk van de foto. Het paneel wordt aan de achterzijde voorzien van een solide ophangsysteem. Hout is een natuurproduct en geen enkel exemplaar is daardoor hetzelfde. De formaten zijn een plusminus-aanduiding en bij benadering het daadwerkelijke formaat. (afwijkingen kunnen enigermate ontstaan door de breedtes van de planken) Wij zullen de foto alvorens deze op het hout te printen, waar nodig, herpositioneren en zoveel mogelijk letten op belangrijke delen zoals ogen, zodat deze niet precies op de naden zullen vallen. Je kunt de foto's op hout vinden in de Print-to-Plate categorie!